Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AANNEMERSBEDRIJF KWALITEIT

Veertig jaar vakmanschap! Goede prijs/kwaliteit-verhouding!


Referenties!

Badkamer en toilet:

"De Badkamer en het toilet..... iedereen die het ziet roept erover."

Leo (Gilze)

Badkamer:

“Bedankt voor je vakwerk. Het eindresultaat mag er wezen. Je bent altijd welkom om te komen kijken met potentiële klanten!”

Inge & Ruud (Geertruidenberg)

Metselen:

"Ik heb Aannemersbedrijf Kwaliteit ingehuurd voor een klus waar ik zelf even geen tijd voor had. Aannemersbedrijf Kwaliteit heeft met recht kwaliteit geleverd, conform afspraak, en de klant is zeer positief hierover, volgende klus zullen we zeker weer een beroep doen op deze aannemer. Bedankt!"

Aannemer (Driebergen-Rijsenburg)

Badkamer:

"Vakman in hart en nieren. Harde werker die meedenkt en weet waarover hij praat. Liever wat meer moeite én goed... dan de makkelijke weg. Kan niet anders zeggen dan AANRADER!! P.S. Appelflap gaat er altijd in bij hem :-) !"

Henk & Roos (Hendrik-Ido-Ambacht)

Badkamers:

"Johan huurt mij vaak in voor het loodgieterswerk in zijn badkamers, want dat moet goed zijn. Ik zie heel wat badkamers van binnen. Johan's badkamers zijn altijd prachtig en - gelooft u mij - ik zie het weleens anders!"

Loodgieter (Oosteind)

Metselen/badkamers:

"Ik huur Johan in. Hij heeft al heel wat badkamers van tegelwerk voor mij voorzien en het werk wat erbij komt. Doet ook het metselwerk en voegwerk van aanbouwen bij huizen voor mij. Werkt zeer precies."

Aannemer (Made)

Badkamer betegelen:

"Perfekt werk geleverd in een badkamer met niet rechte muren."

Ad (Oosterhout)

Metselen:

"Zóóó...... jij bent wél puntje-precies!!!!"

Frans (Tilburg)

Borstweringen metselen:

Heer Van den Kieboom is erg deskundige vakman die ook nog eens flexibel is en graag met je meedenkt. Werkt keihard. Kortom, erg prettig om mee samen te werken.

Joost (Breda)

Voegen:

"Prima kerel!!! Echte vakman, werkt hard door. Geeft advies, denkt mee. Prijs en kwaliteit is goed. Komt stipt zijn afspraken na!! Houdt inderdaad heel erg veel van appelflappen.

Serhat (Loon op Zand)

Garage metselen en voegen:

"De heer Van den Kieboom heeft voor mij (én mijn Porsche) een garage gemetseld en gevoegd. Hij werkt hard, denkt mee en geeft goede adviezen.

Een vakman met jaren ervaring. Dat merk je!"

Rob (Sleeuwijk)